| 

Wszystko można

| 

| 

2009-01-19, 11:34:24 

Wszystko można 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Można obarczać za krzywdy 

zewnętrzny świat, lecz nie zapominajmy, że póki żyjemy, upaść niżej nie można... wraca cyklicznie reminiscencja szklana bariera do dalszej podróży przed nią szare kwiecie usłane a za nią kontrast wyśniony skrzypi stale szlaban przed tobą przed próbą wstrzymując oddech zbojkotowania chęci zdecydowanych znużenia energii co w siłę rośnie można sprzeciw wyrazić miną jak w mowie chłopca niekompletnego wszyscy tak ciągle pytają bez końca co mi od siebie to życie dało potem do urny wrzucą trzy grosze za wysłuchanie słowa lotnego i wrócą w progi każdego dnia węższe ściskając myśli w ciasnym pokoju może by lepiej zalać je wodą rzęsiście rozbitą w kropelki chłodu albo powrócić gdzie pierwsze padło aktywnie służyć drugiej zadumie bo chociaż przeżył prawdziwe piekło z serca wysyła radosne wibracje pokazał światu że można współtworzyć prawdziwe domy nadzieją oszklone  | 
		|||
| 

2009-01-22, 14:55:10 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Czy to czasem nie jest zgryzota z wojskowych koszar?

| 
		|||
| 

2009-01-22, 18:27:14 

| 
		|||

| 
		|||
| 

a moze szklana pulapka

Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo"  | 
		|||
| 

2009-01-22, 19:15:10 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Stanelu ten wiersz jest o pokonywaniu niemożliwego, 

o tym że pomimo trudności można życ szczęśliwie. Wiersz jest inspirowany życiem kalekiego chłopaka, który został międzynarodowym mówcą...głosi miłośc.  | 
		|||
| 

2009-01-22, 19:16:03 

| 
		|||

| 
		|||

czardasz napisał(a):a moze szklana pulapka Hmm   takiej wersji jeszcze nie widziałem  :-)
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

takiej wersji jeszcze nie widziałem  :-)