| 

Nasz Raj Zaklęty

| 

| 

2008-02-06, 12:40:12 

Nasz Raj Zaklęty 

| 
		|||

| 
		|||
| 

[center] 

Już świta Siedzę na zboczu naelektryzowana spokojem nocy muskana smutkiem wydobytym gdzieś z głębi Z zamkniętymi powiekami czekam na wschód słońca Tęsknię Myślę co będzie z nami Srebrne drzewa w księżycowej poświacie Wonne i tajemnicze szepczą że są żywe że znają życie Cichy szmer nieustannego podmuchu powietrza pieści ich korony Wsłuchana w ciszę otulona milczeniem zapatrzona w drogę do nikąd wyczekuję Ciebie Nagle wśród bezmiernego pustkowia wręcz urzekającego widzę Twoją postać Idziesz powoli patrzysz na mnie z tkliwością niewyobrażalną Twe ramiona otulają mnie siedzimy w milczeniu zasłuchani w rytm naszych serc Bez słów bez myśli pogrążeni tylko w fali współczuwania To nas łączy scala w jedność znakomitą w szczęściu niepojętym w naszym raju zaklętym[/center] [center]  [/center]
				 | 
		|||
| 

2008-02-06, 12:57:50 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witaj Edytko Jak bardzo sie ciesze ze jestes i takim pieknym wierszem z zapachem róz przyszłas :-)

Moje motto"Gdy spłonie dach masz lepszy widok na niebo"  | 
		|||
| 

2008-02-06, 17:02:25 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witam serdecznie. Pieknie w tym Twoim raju. Przebogata barwa myśli maluje pejzaż dusz. Pozdrawiam

norbertus  | 
		|||
| 

2008-02-06, 20:01:41 

| 
		|||

| 
		|||

Edyta B. napisał(a):naelektryzowana spokojem nocyTo jest super ![]() reszta... już było I różyczka piękna ![]() Pozdrawiam dążenie do szczęścia zawsze kończy się nieszczęściem  | 
		|||
| 

2008-02-06, 20:48:46 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Witaj Edytko  

| 
		|||
|